sábado, 12 de noviembre de 2011

Platjes, cocoters i calor










Zihuatanejo proporciona platges més o menys interessants, entre espais adequats a fer snorkel amb peixets de colors i corall en molt mal estat, i grans platges de grans onades....tot i que aquí son petites...i la veritat vist el que vam veure a Maruata...aquí ens hi podem banyar.

Però oblideu-vos de nadar i no tenir els peus a terra....doncs el mar calmat t'arrossega cap a dintre com una mala cosa....fins la Carol que mai té por al mar...en aquest pacífic li fa impressió.....no sé de que vé de pacífic.

Entre les platges que hem visitat, hi ha una la illa de Ixtapa, que té espai on fer snorkel, platja més tranquila, restaurants...etz...però a un cantonet hi ha una petita platja plena de corall...necessites sabates per ficar-t`hi, però que estas sol i emboltat d'animals......Pelicans, peixets, crancs enormes, cargols de mar, altres tipus d'ocells i tu allí amb ells.

Però el més fort va ser veure com una serp surtia de la selva per la sorra perseguint un llangardaix de pam i sel cruspia......ni els de national geografic......va ser espectacular....
Al final ho vam rematar veient cocodrils i alttes animals en la desnvocadura d'un rierol al costat de la parada del Camión.

2 comentarios:

  1. Que havieu menjat a l'ultima foto? se us veu una mica resecs, amb lo amorosos que esteu a la primera, petons

    ResponderEliminar
  2. snorkel ?? jo vaig amb "patus i ulleres" que és més autèntic. Per cer lo dels cocudrulus també és al costat de la platja ? quina por !! la resta és per dir "qué bien vivis cabrones!"

    ResponderEliminar