jueves, 10 de noviembre de 2011

Maruata / Altre cop costa de Michoacan




El nostre afany aventurer ens volia portar a un recó de món, diferent i distant, cosa que només ens va suposar 6 hores d'autobus, un canvi de Camión ( Autobus de linea) i entrar a una franja de mar escarpada al bellmig de la selva del pacífic.

Vam passar aprop del nevado de Colima i un altre volcà, que s'ens havia pssat pel cap pujar-hi...però el temps i la dificultat ens va tirar endarrera...per sort per alguns del grup.....i finalment vam arribar a un lloc perdut de la ma de deu.....com en les pel·licules el "Camión" ens va deixar sols a la carretera a l'esquerra muntanya amb una casa amb sis panchitos escoltant ranxeras i amb coronas del morts, sota els seus barrets ens miràven amb incredulitat i tots, ells i nosaltres pensant que coll feiem aquí.

A sota a la dreta de la carretera s'obria un camí sense asfaltar cap a la paltja, ple de vegetació, animals de granja i com no el típic rantanplan pulgós que es vol fer amic nostre. Amb una calor horrible i cargats a tope caminàvem flipant cap a la recerca d'una"cabanya" on dormir......l'aldea dessolada, nosaltres ens deiem clar és diumenge....

De tant en tant una camioneta plena d'indígenes que ens miràven amb cara de pocs amics i la poca gent que trobàvem a dins els terrenys de les seves cabanyes semblàven molestos amb la nostra presència.......només un camió de l'exercit amb soldat armats fins a la mèdula ens va indicar cap a in podiem anar.

2 comentarios: