jueves, 24 de noviembre de 2011

Oaxaca: Les seves gents i muntanyes


Oaxaca de Juarez és una ciutat al mig de diverses valls, les muntanyes del voltant arriben a més de 3000 metres; i en elles hi ha multitud de diverses etnies indígenes que conserven idioma i custums.



Per aixó hem decidit fer un petit tastet d'aquest ric món cultural...i la veritat he estat molt edificant.

Vam començar per veure l'arbre més ample del món, record Guiness segons ells....bé ja sabem que aquestes coses varien...però la veritat es que és una massa de fusta amb un perímetre de 18 metres.

També vàrem descobrir el Mezcal...i les diverses varietats amb cremes de diversos gustos....vàrem agafar un petit pedal....a veure si us en portem...a algú jejejejeje


També hem anat a unes piscines naturals penjades literalment ha 2500 metres.....fetes de la calç i la sal ...diuen ells però l'Aigua era dolça llavors no ho teniem clar. Els guies sempre diuen les coses de carrerilla i els hi costa sortir, es deia Hierve el Agua....i l'aigua no sortia calenta ...vaja com els hi donava la gana....

Al final vam anar a un poble penjat literalment en una vall a dalt de les muntanyes a 3300 metres......totalment autèntic....quina gent més wai.

1 comentario:

  1. el mexcal pot influir en com trobes l'aigua, si dolça o salda, freda o calenta, en fi...
    grn arbre !

    ResponderEliminar