viernes, 22 de noviembre de 2013

Cayo Santa maria


CayoSanta Maria Veure obres d’Ingenieria en aquest país és difícil, però el “El Pedraplen” és un exemple extraordinari. Durant 48 km i per sobre el mar, entre Cayos i manglars, serpenteja una carretera construida sobre les aigues poc profundes que separen els Cayos i els Manglars, unint uns espais naturals i exqusides platjes, abans sols al abast de petites enbercacions.
Els dos únics problemas són, que han esdevingut espais sols per l’ús dels resorts i aquelles platjes lliures, no tenen cap servei, ni carreteras …..que hi arribes per camins entre manglars plens de forats i tolls…
Això si la platja sols i del tot abandonada a la sort dels Huracans.
Després d’una bona estona agafem el cotxe cap a Moron…….quina carretera, caballs, bous, gallines, gossos i persones…..amb carros, jenets, motos, bicicletas, camions, autocars, autobuses i cotxes……sortin, entran, creuan, pasan, parant-se,….un festival.
AAAAAAAAAes/0QdI9gDycRw/s320/IMG_0592.JPG" />
Crec que en aquest trajecte, observant les gents i els pobles, hem vist és la Cuba més autèntica i real, on el pas del temps sembla parat i els colors, els olors i paisatge denoten el veritable Càrib Coloinial, el del camp, el dels esclaus, las palmeras, el mar i la lluita diaria per viure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario